Julemarked

Mosseskogen Vel

Mosseskogen Vel åpner dørene for julemarked lørdag 8.11.14

I år har markedet større utvalg enn noensinne. Aldri har vi hatt så mye hjemmebakst før. Nå er det mulig å sikre seg kransekaker, lefser, julekaker, konfekt og mange andre fristelser til jul. Vi har også mye nytt på håndverksfronten. Alle utstillerne våre har nye og spennende produkter å tilby. Utvalget er stort i spreke klær, smykker, dekorasjoner og bilder.

Vi har selvfølgelig kafé i år også, og den er like billig som alltid. Dette er et godt, gammeldags julemarked hvor kosen er viktigere enn prisen. Vi serverer vafler, pølser, julegrøt, kaffe og brus. Ved siden av kafeen har vi barnekroken, hvor barna kan tegne og lage julepynt mens de voksne slapper og tar en kaffe. Barnekroken er selvfølgelig helt gratis.

Flere har kalt oss det hyggeligste julemarkedet i Moss. Vi håper det stemmer, og at mange har lyst til å ta turen innom oss på lørdag.

 

Vi åpner dørene kl. 11 lørdag 8. november, og holder åpent til kl. 16

 

Slik finner du frem: Kjør gjennom rundkjøringen på Tigerplassen og ned Osloveien. Ta andre vei til høyre ved Filmfabrikken og følg Jutulveien helt til enden. Ta så til høyre og du vil se parkeringsplassen til julemarkedet på høyre hånd. Det er ca 30-50 meter å gå fra parkeringsplassen og opp til markedet. Velkommen til en hyggelig førjulshandel:)

 

P.S Siden vi er en ideell forening og annonsering er dyrt, så håper jeg at flest mulig kan invitere flere til julemarkedet og dermed hjelpe oss å spre informasjonen:) OBS! Vi tillater ikke salg av masseproduserte gjenstander, antikviteter o.l på julemarkedet. Vi planlegger imidlertid et vårmarked, hvor det vil bli tillatt et bredere spekter av salgsvarer.

Mosseskogen Vel har ikke ansvar for utstilte gjenstander